Poznaj
Nasz zespół
Szef Kuchni
Andrzej Bruzda

Z gastronomią związany od 27 lat. Doświadczenie zdobywał w Hotelu Grand i restauracji Miód Malina. W kuchni jest tradycjonalistą, specjalizuje się w kuchni polskiej. Po pracy miłośnik dalekich podróży, zwiedził już Tajlandię, Birmę i Sri Lankę. W najbliższym czasie planuje podróż do Nowej Zelandii. W podróżach ceni szczególnie aspekt kulinarny i chociaż zawodowo związany jest z polską kuchnią chętnie smakuje egzotycznych potraw. Uważa, że dobry szef kuchni musi po prostu lubić swoją pracę, wówczas dzielenie się swoimi umiejętnościami z współpracownikami to sama przyjemność.

Szef zmiany
Krzysztof Kurzydło

Jako kucharz pracuje od 1983 roku. Posiada dyplom mistrzowski i uprawnienia pedagogiczne. Ma w sobie dużo optymizmu, którym zaraża współpracowników. Pracował między innymi w Hotelu Forum, Skalnym Dworku i Farinie. Jak sam twierdzi w pogoni za pracą zjechał już całą Małopolskę, pracował w Zakopanem, Nowym Targu, Bochni i Krakowie. Do restauracji Wesela powrócił po kilku latach – tuż po otwarciu restauracji pracował w niej jako kucharz. Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec trójki dzieci, a także fan motoryzacji.

Szef zmiany
Krzysztof Kurzydło

Jako kucharz pracuje od 1983 roku. Posiada dyplom mistrzowski i uprawnienia pedagogiczne. Ma w sobie dużo optymizmu, którym zaraża współpracowników. Pracował między innymi w Hotelu Forum, Skalnym Dworku i Farinie. Jak sam twierdzi w pogoni za pracą zjechał już całą Małopolskę, pracował w Zakopanem, Nowym Targu, Bochni i Krakowie. Do restauracji Wesela powrócił po kilku latach – tuż po otwarciu restauracji pracował w niej jako kucharz. Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec trójki dzieci, a także fan motoryzacji.

Szef zmiany
Tomasz Misiorek

Z wykształcenia drukarz i poligrafik. Postanowił się jednak poświęcić gotowaniu i od 13 lat z powodzeniem przekłada swoją pasję na wykonywany zawód. Doświadczenie zdobywał między innymi w restauracji Trattorii Soprano, Gąska i Focha 42. Zawodowo związany głównie z kuchnią polską i włoską. Prywatnie miłośnik kuchni molekularnej. W wolnych chwilach oddaje się pieszym wędrówkom po polskich szlakach. Wielbiciel piłki nożnej i sportów walki.

Manager główny
Krzysztof Lach

Przygodę z gastronomią rozpoczął w 2004 roku, od tej pory przeszedł prawie wszystkie szczeble kariery. Pracował jako barman, kierownik baru i manager zmiany. Warsztat doskonalił w Wielkiej Brytanii, gdzie kilka lat pracował w Edynburgu. W grupie restauracji pracuje od 2010 roku, początkowo w restauracji La Campana, od 3 lat jako manager główny restauracji Wesele, a od 2016 roku równolegle jako manager ds. szkoleń i rozwoju. W pracy ceni kontakt z ludźmi i możliwość rozwoju. Uważa, że najważniejsze w roli managera jest umiejętność wyznaczania motywujących i adekwatnych celów. Manager wyzwala w ten sposób inicjatywę, energię i potencjał pracowników do odpowiedzialności i samodzielności. Prywatnie wielbiciel kobiecego piękna, ceniący dobre whisky oddany fan piłki nożnej. W najbliższej przyszłości planuje zobaczyć na żywo mecz Realu Madryt.

Manager główny
Krzysztof Lach

Przygodę z gastronomią rozpoczął w 2004 roku, od tej pory przeszedł prawie wszystkie szczeble kariery. Pracował jako barman, kierownik baru i manager zmiany. Warsztat doskonalił w Wielkiej Brytanii, gdzie kilka lat pracował w Edynburgu. W grupie restauracji pracuje od 2010 roku, początkowo w restauracji La Campana, od 3 lat jako manager główny restauracji Wesele, a od 2016 roku równolegle jako manager ds. szkoleń i rozwoju. W pracy ceni kontakt z ludźmi i możliwość rozwoju. Uważa, że najważniejsze w roli managera jest umiejętność wyznaczania motywujących i adekwatnych celów. Manager wyzwala w ten sposób inicjatywę, energię i potencjał pracowników do odpowiedzialności i samodzielności. Prywatnie wielbiciel kobiecego piękna, ceniący dobre whisky oddany fan piłki nożnej. W najbliższej przyszłości planuje zobaczyć na żywo mecz Realu Madryt.

Manager
Jarosław Tobiasz

W gastronomii pracuje od 13 lat, od 2009 roku w restauracji Wesele. Od zawsze marzył o pracy w restauracji, choć jak sam przyznaje planował zostać kucharzem. Pomimo, że jego kariera potoczyła się inaczej miłość do gotowania pozostała i po pracy najchętniej zamyka się w kuchni gdzie piecze i gotuje wspaniałe potrawy dla swoich przyjaciół. Kocha koty i od 10 lat zbiera wszystko co z nimi związane, w swojej kolekcji ma figurki z Majorki, Egiptu i Neapolu. Wielbiciel fitnessu, sportów siłowych i jazdy na rowerze.

Manager
Tomasz Kozieł

Z wykształcenia technolog żywności i profesjonalny kelner. Z gastronomią związany od 10. Zanim rozpoczął pracę w Weselu jako manager, 9 lat pracował w sieci restauracji Sfinks, początkowo jako kelner, po kilku latach awansując na stanowisko kierownicze. Pracę w gastronomi kocha ze względu na kontakt z ludźmi, niewymuszoną atmosferę i możliwość rozwoju. Jego niewyczerpane pokłady cierpliwości i umiejętność słuchania sprawiają, że wychodzący z restauracji goście zawsze wracają. Miłośnik motoryzacji – jego niespełnionym marzeniem jest zakup Toyoty Supra.

Manager
Tomasz Kozioł

Z wykształcenia technolog żywności i profesjonalny kelner. Z gastronomią związany od 10. Zanim rozpoczął pracę w Weselu jako manager, 9 lat pracował w sieci restauracji Sfinks, początkowo jako kelner, po kilku latach awansując na stanowisko kierownicze. Pracę w gastronomi kocha ze względu na kontakt z ludźmi, niewymuszoną atmosferę i możliwość rozwoju. Jego niewyczerpane pokłady cierpliwości i umiejętność słuchania sprawia, że wychodzący z restauracji goście zawsze wracają. Miłośnik motoryzacji – jego niespełnionym marzeniem jest zakup Toyoty Supra.